The Knitting Olympics - Team Finland

Neuleolympialaiset - Suomen joukkue 10.-26.2.2006 Paralympiakisat 10.-19.3.2006sunnuntaina, tammikuuta 29, 2006

Viimeistelyharjoituksia

Uusi kisakunnon herkistelypäivä aukeaa aurinkoisena ja silmiä kirvelevänä. Peruskuntoa voi käydä kasvattamassa kansallisilla vaaliuurnilla; lyhyt ja terävä ranneliike, jolla veivataan numero tai akuankka lappuseen, valmistelee neulojan herkkyyttä tulevaan koitokseen. Aikaahan aloitussilmukoiden luontiin on jäljellä 12 päivää.

Huomauttaisin mitä kohteliaimmin kisakoneeseen nousijoille seuraavaa:

- jos nimesi on ilmestynyt tuonne sivupalkkiin, olet saanut myös blogger-kutsun sähköpostiisi, mikäli olet sen ilmoittanut. Tarkasta siis roskapostisuodattimesi työ, mikäli kutsua ei ole tullut. Jos vieläkään et löydä kutsua, olen naputellut osoitteen väärin. Töni mua, otetaan sitten uusiks.

- poistelen ilmoittautumiskommentit sitä mukaa kun päivitän ja kutsun.

- tarkasta oman nimesi linkki ja kaikki muutkin härpäkkeet, että oon ne rustaillu oikein. Mun sormien herkkyys ei ole vielä kisakunnossa :). Töni taas jos onkelmia.

- pohdi ja kirjoita kuvaus tulevasta henkilökohtaisesta koitoksestasi: Miksi tämä laji, miten valmistaudut, mitkä ovat välineet..(urheilijan on syytä esitellä välineet, koska aina voi syyttää huonoa luistoa tai heikkoa pitoa tai puikon katkeamista).

2 Kannustukset

  • At 1:02 ip., Anonymous Helminalle said…

    Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

     
  • At 1:41 ip., Anonymous Helminalle said…

    Ja lisään vielä, että kisatyöni olis lapsen Lammasvillapaita. Mallitilkku kuivuu jo.

     

Lähetä kommentti

<< Home