The Knitting Olympics - Team Finland

Neuleolympialaiset - Suomen joukkue 10.-26.2.2006 Paralympiakisat 10.-19.3.2006torstaina, helmikuuta 02, 2006

Mukana ollaan..

Innokkaana penkkiurheilijana piti ehdottomasti ottaa osaa olympialaisiin, kun kerran on mahdollisuus.

Päätin, että haluan itse suunnitella mallin ja sen pitää sisältää palmikoita. Koska olen suhteellisen hidas neuloja ja olympialaisten aikaan minun on pakko myös lukea tenttiin ja tehdä ilmeisesti ainakin yksi ehkä jopa kaksi harjoitustyötä, päädyin ehkä ylihelpolta kuulostavaan työhön - hihanjatkeisiin (pidemmät kämmeekkäät), mutta tuokin saattaa tehdä itselleni tiukkaa. Jos aikaa jääkin, niin teen jotain muuta "samaan sarjaan" sopivaksi.

Aikaisempia näyttöjä palmikon neulomisesta minulla ei ole, viikonloppuna tehtyä mallitilkkua lukuunottamatta. Mutta onneksi neulojien olympiakomitea ei takertunut siihen liikaa, vaan paikka kisakoneeseen on varattu.

Valmiina ollaan

Pitkän jahkaamisen jälkeen päätin minäkin osallistua olympialaisiin. Työksi valitsin Fifi-huivin, sellaista kun en ole vielä tehnyt ja se voisi olla sopivankokoinen työ. Lankana on Kitten mohairia, joka on jo käyty hankkimassa ja kuutosen pyöröpuikotkin löytyivät tuolta puikkoarsenaalista, joten valmiina ollaan koitokseen. Ylikuntoa ei pitäisi olla ja lämmittelystä saa käydä tuo koivunlehtishaali, jota yritän saada aloitettua ennen olympialaisia.

Kaikenlaista muuta kiirettä mulla osuu ainakin tuohon olympialaisten ensimmäiselle viikolle, joten toivon mukaan ei tule hirveä kiire tuon huivin kanssa. No, jos aika ei tunnu riittävän niin sitten neulotaan silmät ristissä keskellä yötä :)