The Knitting Olympics - Team Finland

Neuleolympialaiset - Suomen joukkue 10.-26.2.2006 Paralympiakisat 10.-19.3.2006perjantaina, helmikuuta 10, 2006

Näillä eväillä

Kisavälineistä tärkeimmät. Tumma möykky vasemmassa reunassa on kauratyyny lämmittämään hartioita. Takarivissä Pepsiä ja käsirasvaa antamaan luistoa. Etualalla iäkkäät Nalle-langat sekä nelosen pyöröpuikko. Oikeassa reunassa purkillinen irtokarkkia. Suklaata hankittanee kisojen edetessä.

Fifi pääsi jo puikoille. Tarkkuutta vaaditaan sen verran, että suorituksia on odotettavissa vain silloin, kun huligaanimainen kisayleisöni on unten mailla tai jonkun muun valvonnassa.

Nyt se alkaa

Peukut pystyyn (tai no hankala neuloa niin, mut henkisesti) sekä neulojille että urheilijoille tuolla Torinossa!

Kisapaniikki

Jysähti tajuntaan, että kisapaikka ei ole kunnossa. Välineet on, mutta ... Täytyy pistää hihat heilumaan!

Varjojäsen valmistautuu

Koska löysin sopivan ohjeen vasta tänään, jäi kansainväliseen olympiahankkeeseen ilmoittuminen tekemättä - onneksi Suomen joukkueeseen kelpuutettiin myös varjojäsen ;)

Omaksi Olympiahankkeekseni tuli siis BiBo, lankana musta-harmaa HipHop. Hieman jännittää, koska neulomiset ovat kohdallani rajoittuneet tähän saakka tilkkuihin ja kaulahuiveihin (jos nyt niitä peruskouluaikaisia Erittäin Epätoivoisia yrityksiä lapasista ja villasukista ei oteta huomioon)... Nyt kannustimena on tämän hauskan idean lisäksi pyöröpuikkojen ihmeellinen maailma; sain perintönä melkoisen määrän erilaisia ja eri kokoisia puikkoja, joten nyt on syytä alkaa niitä myös hyödyntämään. Ja koska pyöröpuikot ovat mulle vieraimmat, niin aloitetaan siis niistä tämä harjoittelu (hullu mikä hullu)

Muutama tunti vielä, ja sitten se alkaa... Hii...

Valmiinanne, puikoillanne, hep!

Pakkohan tähän haasteeseen oli tarttua. Oma kisatyöni ei suinkaan ole ennalta ilmoittamani kolmiohuivi vaan kauluri ja ribbipipo. (Ohje Novitan nettisivuilla) Katsotaan miten homma lähtee käyntiin ja tuleeko sovitussa ajassa valmista. Toivottavasti, sillä nuo lankapalkinnot houkuttavat jo mieltä...

ALOITUSAIKA 21.00

Suomen aikaan. Eli kun juhlallisuudet alkavat niin alkaaa puikot kilkuttaa. Jos joku tahtoo vahdata sen liekin leimahdusta niin siitä vaan, mutta tuo ois helppoa. Itsas teen omavaltaisen, mutta hyvin kommenteissa säestetyn päätöksen; aloittakaamme olympiakisaurakkamme tuolloin.

Meitä on 82. :D

Edit: 84. Suomen joukkueeseen ilmoittautuminen loppuu tasan samaan aikaan kuin kisa alkaa. Tämän jälkeen en enää kirjaa ketään uutta joukkueen jäseneksi.Lahjoituksia, kepillä kannattaa jäätä koettaa ja vieläkin on koetuksia menossa... :)

Pirkka lahjoittaa meille Suomen neuleolympiajoukkueen jäsenille arvottavaksi viisi Pirkan keittokirjaa

Novita liittyy myös tukijoukkoihin ja palkitsee kolme joukkuelaista lankakranssilla olympialaisten henkeen.

Iso kiitos meitä neuleolympialaisiin osallistuvia kohtaan osoitetusta huomiosta, kunnioituksesta ja kannustuksesta.

Pohdin tuossa, että voisimme arpoa palkinnot joko kaikkien joukkueen jäsenten kesken tai sitten kaikkien maaliin päässeiden kesken? Kumpi olisi teidän mielestänne parempi?

MONELTA SAA LUODA!??

Sormet syyhyävät!
Voitaisko yhteisesti sopia aika, jos siitä siis on vielä epätietoisuutta, ettei nyt kukaan (minä) tietämättömyyttään varaslähtöä ota.

Heikot hommat

Oletteko huomanneet tämän?
Kyseessä on juomaleikki neulontaolympialaisiin. Tosi hauska.

Oma olympiavalmistautuminen on tosi heikoilla kantimilla, mallitilkut on tekemättä ja huoltokin vähän ontuu. Puikot ja lanka tosin on valmiina samoin kuin idea joten eiköhän se huovutettu laukku lähde muotoutumaan. Ehkä kuitenkin vasta huomenna, sillä avajaisten alkaessa liitelen vielä lentokoneen kyydissä.

Olympiapeitto

Tilkkusisko täällä hei! Olympiajoukkueen tilkkupeittovahvistus osallistuu hankkeeseen luonnollisesti tekemällä tilkkupeiton. Eikä minkä tahansa peiton vaan olympiapallopeiton. Varusteet näet tässä (lankaa kuluu toki enemmän), ja alla poseeraa Suomen joukkue valmiina koitokseen.

Citius, Altius, Fortius...

Tästä se sitten tänään lähtee:
Välineet on voideltu, huollon pitäisi pelata, enää puuttuu vain viimeinen varmistus starttiajasta!

Olympialaismatkana Nicole

Olympialaismatkani tulee olemaan Nicole, pitkä neuletakki Debbie Blissin us-ko-mat-to-man ihanasta punaisenvioletinkirjavasta Maya -langasta. Käsinkehrättyä, käsinvärjättyä. Onneksi en tuota hintaa tiedä, vaikka itse Visaa vingautin englantilaisessa nettikaupassa, minä kun en tiedä punnan ja euron suhdetta ja toisaalta rahantaju katosi jo silloin kun markat muuttuivat euroiksi...

Langat ja Debbie Bliss Book 7 -kirjan ostin kuukausi takaperin. Nyt on vyyhdet keritty kauniiksi sisältä päin aukeaviksi keriksi. (uusi taitoni!) Puikkoina on vanhat 5 mm bambut, uudet 4 mm bambu-Ponyt ja viimeistelyyn uudet 3,5 mm bambu-Addi-pyöröpuikot. Hei, mä tsekkasin että mulla ei ollut noita 4 mm suoria puikkoja ja 3,5 mm pyöröjä! Eli ei tää nyt pelkäksi tuhlailuksi mennyt.

Saa nähdä koska ja missä tilassa pääsen aloittamaan työn, sillä menemme ulos juhlimaan lauluyhtyeen 13-vuotista taivalta G.W.Sundmansille. Ehkä mä kestän sillä varjolla olympiatulen missaamisen. Ja luon silmukat sitten matkalla kotiin?

Lisätty jälkikäteen suuri ilouutinen: Jess, jess, jess!!! I made it!!! Pääsin ilmoittautumaan kansainvälisesti, vaikka aika oli mennyt umpeen! Sieltä löytyi nimi. Tämä on hienoa :)))

Hanna G