The Knitting Olympics - Team Finland

Neuleolympialaiset - Suomen joukkue 10.-26.2.2006 Paralympiakisat 10.-19.3.2006tiistaina, helmikuuta 14, 2006

Ensimmäinen väliaikapiste

Epäonnisen aloituksen jälkeen aloitin siis alusta ja uudella langalla. Neulon Nalle-langasta musta-harmaa-raitaista pyöröneuletta, josta on tuleva villapaita. Raidan vaihtumiskohta on ongelma, en saa siitä tasaista. Mutta nyt on jo tehtynä 30 cm.

Maalissa!!!

Uskomaton tunne - joko luisto ja pito olivat käsittämättömän hyvässä hoidossa, tai sitten mulla on päällä selkeä ylikunto: BiBo valmistui jo tänään! Tosin tuohan oli nyt tehty Popista, joten tavallaan se on vasta mallikappale... Siitä alkuperäisestä HipHop Bibostahan ei ole tehtynä kuin 1,5 kerrosta... Saisinkohan mä senkin tehtyä vielä tässä olympialaisten aikana, hmmm....

Lisää kuvia ja kiitospuheet löytyvät blogista

Nicolen takamus valmisÖöh. Ymmärtääköhän tuosta kuvasta nyt yhtään mitään? No, minä selvennän. Kuvassahan on aivan selvästi olohuoneen lattialla makaava Nicole-villatakin takamus, noin 96 senttimetriä helmasta olkaan. Lankaa on mennyt vähän yli 300 grammaa. Tai jonkin verran vajaa 400 grammaa.

Valkoiset aaneloset ovat luojan lahja niille, jotka eivät taloudestaan aina ihan helposti löydä mittanauhaa. Esim. verhoja on kätevä mitata universaalilla A4-mitalla.

Olen tosi tyytyväinen edistymiseeni ja myös olympiatyön mitoitukseen. Tällä hetkellä tuntuu siltä, että on mahdollista että saan villatakin tehtyä ennen kuin olympiatuli sammuu! Laskeskelin, että nyt on tehtynä jonkin verran vajaa kolmasosa tuosta villatakista. Siinä tulee jonkin verran kauluksen, reunusten jne. kanssa räpeltämistä lopuksi, joten se hidastaa aika lailla tahtia. Mutta eiköhän tää tästä!

En ole neulonut

Ainakaan olympiatyötäni. Kaikkea muuta kyllä.
Aloitettu sentään on, työn mitta on noin viisi senttiä.
Viikonloppuna ehkä seuraavan kerran mahdollisuus neuloa jossain kissattomassa paikassa. Huoh.

Niin se kuva..

Ohessa kuva Claposta, tosin tällä hetkellä pudotettuja silmukoita on jo 8, eli suora osuus edistyy hyvää tahtia. Osansa lienee sillä, että taapero nukkuu päiväunia pitkästä aikaa. ;)

Niskasäryt helpottivat, kun värväsin miehen hoitamaan kisatohtorin virkaa, ja hän vaivasi hartiat taas parempaan kuntoon. Mutta nyt katsomaan naisten hiihtoa.