The Knitting Olympics - Team Finland

Neuleolympialaiset - Suomen joukkue 10.-26.2.2006 Paralympiakisat 10.-19.3.2006keskiviikkona, helmikuuta 15, 2006

Valmis!

Liityn muiden suorituksensa onnistuneesti päättäneiden pariin: Branching Out valmistui eilen illalla. Tänään se pääsi pingotukseen ja huomenna käyttöön. Kiva malli, jota voin ihan hyvin kuvitella tekeväni useammankin. Helpompi kuin kuvittelin. Kuvia blogissani. Olo on onnellinen, mutta ehkä olisin voinut tähdätä korkeammalle, ja ottaa isomman työn... Seuraavan kerran sitten!

Valmista ja myös keskeneräistä

Valmiina vauvan neulesetistä:
*Neuletakki (jonka siis tein jo aiemmin mutta loppuun tein Olympialaisissa)
*Villahousut
*Hattu
*Tumput
Ja keskeneräisenä:
*Tossut

Loppui multa kans lanka, ei paljosta ole kiinni, toivottavasti saan huomenna ostettua lisää.

Mutta aikas voittajaolo jo!! Onhan tässä periaatteessa 3 mitalia jo saavutettu.
Kuvia blogissani.

Valmis!!

Noniin, ihmiset.

S-koon Klaralund luumu-Ainosta hoikalle mutta pitkälle ihmiselle valmistui tänään iltapäivällä noin lastenohjelmien tienoilla. Saa aplodeerata :-) Laitan kuvan kunhan saan kuvan.

Tämä ei ollut haasteellinen projekti, odotin enemmän, mutta opettavainen tämä kyllä oli.

- tsekkaa langat
- tee mallitilkku
- tsekkaa mahdolliset muut asusteet samasta langasta
- päättele aina niin että ne saa helpohkosti auki
- ompele saumat virkkaamalla
- hommaa postitushaluisia tuttuja monipuolisesti ympäri Suomen

Ohje oli aika tylsä, ja pyöröpuikoilla neulottaessa oli liikaa ainaoikeaa. Neule valmistui todella nopeasti, varmaan siksi että siinä oli vain vähän ommeltavaa (virkattavaa).

Noniin. Pitänee aloittaa uusi projekti, jotain kunnianhimoisempaa tällä kertaa varmaan. Olen aina halunnut osata neuloa vasenkätisesti, joten here goes. Aion opetella neulomaan vasenkätisesti ja valmistan kahvipannulleni komean pannumyssyn olympialaisten henkeen.

Kannustusta kaikille Suomen joukkueen jäsenille! Jeah!

Olo kuin Teemu Selänteellä eilen

Mies Italiassa ja tavarat Pariisissa. Noh..mies ei oo ihan Italiassa asti, mut lanka puuttuu vieläkin. Toivottavasti huomenna ennätän kauppaan, niiden aukioloaikana, alkaa muuten tosiaan iskee paniikki tuon olympiatyön kanssa.

Maitohapoilla ja pahasti!!

Ei sitten vois enää vähempää kiinnostaa yhden ja saman työn tekeminen. Mintunväristä Woolia tulee jo korvistakin, jaiks!

Eilen meni naisten jääkiekkojoukkueella hyvin kaks erää. Sitten niiltä loppui joku, kunto vai veto vai tsäkä??

Kääk. Nyt tarttis kannustusta :).

Takapakkia

Kisasuorituksessa tuli äsken reilusti takapakkia, kun huomasin neuletakin etureunan pitsissä virheen. Kymmenen senttiä ainakin lähti purkuun, aargh! Teen molempia etukappaleita samalla pyöröpuikolla ja olin vielä onnistunut tekemään saman virheen molempiin, vaikka mallineule on _todella_ yksinkertainen. Tää on sitten se huono puoli kun kattoo jotain jännää kisaa samaan aikaan. Ajatellaan kuitenkin positiivisesti, että epäonnistumisen jälkeen ainut suunta on aina ylöspäin :)
Ja ei kun jatkamaan...

Edistystä


Minä en pysty olympiatyötä neulomaan yhtäjaksoisesti vaan minun pitää välillä tehdä myös muita neuletöitä. Tämän verran edistystä kuitenkin on takkiin tullut. Lupaan itselleni että "tämän jälkeen teen sitten toista sen verran ja sitten taas tätä"...

maaliviiva ylitetty

olympiatyöni clapotis valmistui eilen. tekelettä voi käydä katsastamassa blogissani www.pirre.vuodatus.net joskus iltapäivällä...ensin imurointi, sitten valokuvaus.