The Knitting Olympics - Team Finland

Neuleolympialaiset - Suomen joukkue 10.-26.2.2006 Paralympiakisat 10.-19.3.2006tiistaina, helmikuuta 21, 2006

Valmista on täälläkin


Tässäpä on tämä minun projektini valmiina.
terveisin Leena
Neulotaolympialaisliina Posted by Picasa

Voi voi, tulee kiire!

Saako hopeamitalin, jos melekeen ehtii katkaista maalinauhan ennen olympiatulen loimotuksen loppumista? Vaan niinhän sitä sanotaan, että se olympiatuli loimottaa siellä Olympialla ihan aina vaan, aina ja ikuisesti. Joten jos nyt sitten jotain toivoa olisi.

Työ on puolivälissä...

Lyhyeltä matkalta mitali! Vielä 30km matka edessä...

Hei!

Täälläkin eka työ jo valmis! Siis pikamatkalta mitali saavutettu. Nyt meneillään toinen koitos eli omppu. Branching out -huiviin oli vain yksi kerä lankaa määrättynä, joten sen tein ensin, kun tiesin sen valmiiksi saavani, mutta nyt vähän harmittaa, että oiskohan pitänyt aloittaa kuitenkin tuolla pitkän matkan hiihdolla eikä sprintillä... Kuvia valmiista työstä (josta tosiaan tuli vähän nysä) sivuillani http://p-i-a.livejournal.com/

piua


edit: Linkkiä säädetty - tikru

Sabotaasia

Vieraiden valtojen edustajat ovat hävittäneet yhden sukkapuikoistani! Juuri siitä setistä, jota tarvitsen hihojen resoreiden neulomiseen. Enhän itse olisi laittanut puikkoparkaa mihinkään sellaiseen paikkaan, josta se olisi voinut joutua hävöksiin. Laitan aina kaikki puikot ja muut tarvikkeet siististi paikoilleen. Meidän kämpän pöydillä ja tasoilla ei koskaan loju kasoissa keskeeneräisiä töitä, tarvikkeita tai muuta sälää. Jos joku muuta väittää, hän on väärässä, eksynyt väärään asuntoon tai muuten vaan harhainen! Mitään en myönnä, en edes pehmeillä tyynyillä kidutettuna tai espanjalaisen inkvisiition kourissa! Palauttakaa puikko takaisin ja äkkiä tai minä suutun todella.