The Knitting Olympics - Team Finland

Neuleolympialaiset - Suomen joukkue 10.-26.2.2006 Paralympiakisat 10.-19.3.2006torstaina, helmikuuta 23, 2006

Vähitellen valmista


Junior Team näyttää nyt kirivän yksi kerrallaan ohitseni. Herra Kuusivuotias sai avaimenperänsä valmiiksi eilen, tänään sitten tehtiin viimeistelyt ja huovutettiin lappu valmiiksi.
Tällainen sinivalkoinen kapistus siitä tuli. Kaverin ensimmäinen itse neulottu työ.

Määris keskelle pesää


Fifi valmistui tiistaina, pingotuksesta se pääsi keskiviikkoaamuna ja langanpäiden päättelyn jälkeen suoraan kaulaani lämmittämään.

Lankana on luonnonvalkoinen Nalle. Kaksi 100 g:n kerää meni lähes kokonaan. Kokonaisia ruutuja on ylimmällä rivillä 28.

Suorituksessa riitti haastetta sopivasti. Aina kun olin tulossa liian itsevarmaksi, huomasin tehneeni virheen. Ja ainakin yksi jäi huomaamattakin. Kuitenkaan työ ei ollut liian vaikea, epätoivo ei iskenyt missään vaiheessa. Ajallisesti huivin teossa meni mielestäni kisoihin suhteutettuna sopiva aika, 11 päivää neulomiseen ja viimeistely.

Olen mitalini ansainnut. :-)

Sukat maalissa

Molemmat kisatyöni, Jaywalker-sukat sekä Embossed Leaves Socks ovat valmiit. Jaywalkerit valmistuivat jo aikaisemmin, ja pitsisukat viimeistelin tänä aamuna. Lisää kuvia ja höpinää täällä.


Valmis!!
Viime yönä yhden aikaan kilkuttelin viimeiset silmukat. Aamulla pingottelin ja tässä tämä sitten on... Malli siis Mystery Shawl 1, lanka Nalle Colori ja menekki 220g.

Maalissa!

Nyt se on sitten valmis, pitkä Nicole -villatakki Debbie Blissin punaisenkirjavasta Maya -langasta. En ole täysin tyytyväinen, koska koko taitaa olla vähän liian iso mulle... Mutta sovitaan että se on HIENO! :)

Välityönä tein tällä viikolla (=hiihtoloma) myös lenkkimohairista Fifi-huivin äidilleni. Se valmistui eilen. Ja nyt aloitin siskolle tekemään pitkiä raitapolvisukkia Sukkasillaan -kirjan ohjeen mukaan.

Kultamitali kaulaan!!! Pitääkö mun ilmoittaa voitostani erikseen myös sinne kansainväliseen olympiakomiteaan?

Hanna G

Jäljessä aikataulusta

Voi kääk. Olen ihan kauheasti jäljessä aikataulusta. Keskittymistäni tiukkaan urheilusuoritukseen ovat haitanneet lapsen flunssa sekä oma kiinnostus kaikkiin muihin neuletöihin. Peitosta puuttuu vielä kahdeksan tilkkua, mutta aion vakaasti puristaa suoritukseni valmiiksi ajoissa.

Peitto näyttää nyt tällaiselta.

Klaralund on valmis

Klaralundini on valmis! Pesin sen ja levitin kylppärin lattialle kuivumaan. Se on ihan sopivan kokoinen ja toivon saavani siitä kuvan viimeistään viikonloppuna. Monica

Apuva...

Nyt jännittää. Olen ommellut olympianeuleen kädentietä, saa nähdä uskallanko jo tänään leikata. Jännää....

Tästä huimaavan jännittävästä loppukamppailusta tulee kyllä varmaan Elämänlangalle kunnon raportti maanantaina, sen verran hulluksi sitä tuntee itsensä kun neuloo ensin kirjoneulepuseron ja sitten uhkailee tekelettä saksilla. :-b

Valmista on!

Pashminahuivi valmistui eilen aamuyöllä kahdelta leffaa katsellessa. Laitan kuvan jonnekin illalla, kun saan kameran, mies vei sen tänään töihin.

Kati

Ps. Mulle ei tule tässä kirjoitusruudussa sitä kuvanappia kuvan laittamista varten... Näkyy vaan tekstinmuokkausnapit, oikoluku, linkin liittäminen ja html- napit. Ja pitääkö erikseen ilmoittaa KV-osastolle, että on valmis?