The Knitting Olympics - Team Finland

Neuleolympialaiset - Suomen joukkue 10.-26.2.2006 Paralympiakisat 10.-19.3.2006perjantaina, helmikuuta 24, 2006

Hyvät joukkuetoverit,

minullakin on ilo ilmoittaa, että olympiahaasteeni on valmistunut. Kädenteiden leikkaaminen sujui hyvin, ja juuri äsken sain kauluksen taitettua ja viimeiset langanpäät ommeltua. Yllättävänä lisäbonuksena paita mahtuu minulle, vaikka kuvittelin taas vaihteeksi tekeväni liian pientä. Varaa ei jää yhtään, mutta toisaalta on tarkoitus vielä laihtua reippaasti... ;)

Hauskaa oli olla mukana. :D Onnittelut minun puolestani kaikille maaliin päässeille, ja tsemppiä lopuille kisaajille! :)

Maaliin päästiin myös täällä

Eli minulla on täten ilo ja kunnia ilmoittaa että myös täällä on päästy tavoitteeseen ja olympiahaaste on saavutettu. Sain eilen illalla raitahihaisen raglanpaitani valmiiksi ja loputkin langanpäät sekä saumat työllä ja tuskalla pääteltyä. Nyt kun Suomen miehet voittaisivat vielä curlingissa kultaa niin voitonhuuma olisi täydellinen. Tsemppiä Suomen curling-miehet ja myös kaikki vielä viime metreillä olympiatöidensä parissa ahertavat! Suomi! Suomi! Suomi!

Mitä lapset edellä...


sitä äiti perässä:

Kaarrokepusero on nyt valmis, joskin hieman kosteana ja pingoituksessa.
Ajattelin nyt ilmoittautua jo tässä vaiheessa siltä varalta, että Torino-katsomossa menee tänä iltana kovin jännäksi.
Hopeaa tuli jo, HYVÄ TANJA!!
Curlaajat panevat parhaillaan parastaan ja myöhemmin illalla vielä tiedossa lätkää.
Mikä parasta, tällä kertaa saa neuloa ihan vapaasti ihan mitä tahansa itte haluan - JEE!!

Tsempit kaikille vielä taivalta tekeville - Hyvä me!!
Ja oli muuten tosi hauska olla mukana - kiitos kaikille joukkuetovereille!!!

minäkin sain kultaa!

huivi on valmis! lankana on dropsin alpaca ja sitä meni vajaa kolme kerää. lisää kuvia löytyy blogista


Viimeiset rutistukset ja mitalitavoittelut edessä

Muutamaan kertaan on kyselty sitä, pitääkö ilmoittaa jollekin kv-sivuilla, (Yarn Harlotille lähinnä) kun on maaliinsa päässyt. Jos joku tietää tähän tarkkaa vastausta niin kertokaa. Mä en pikavilkaisulla löytäny muuta ku maininnan mitalista... Tosin nyt on kiire, joten en ennätä paneutuakaan. Pahoittelen.

Jos olet ilmoittanut tänne työsi valmiiksi, niin kurkkaa oletko saanut tuon keltaisen done-palluraisen työn perään. Jos et, niin kerro siitäkin. Myöskin toivoisin, että mainitset sivupalkissa olevan nimesi, mikäli blogiin kirjoitusnimesi on eri kuin sivupalkissa oleva...helpottaa tuota palluraisen lisäämistä (vaikka yritän toki tunnistaa kuvista, että mikä työ on kyseessä :) ).

Jännä ilta edessä..Jihaa.. curling on cool

Jos suututat Uusiksen, hän poistaa kivesi ilmekkään värähtämättä.

Kultaa tuli!

Olympialaiset tuli vedettyä ihan kunnialla läpi. Tässä poseeraa valmistunut olympiatyöni Flower Basket Shawl, tarkempia tietoja löytyy blogistani.

Olympiamitalin huumassa ja maalissa

Tänään olen olympiamitaleiden huumassa. Aiemmin päivällä tuli yksi olympiamitali ja illalla tulee toinen.

Neuleolympialaisten kunniaksi tein pikkuiselle sukulaisvauvelipojalle sinivalkoisen neuleasun. Villapöksyt ja villatakin, myssyn, tossut ja lapaset. Nämä ovat nyt valmiina. Vähän kyllä ajattelin, etteivät valmistuisi, mutta valmistuivat hyvinkin ja vielä jäi vähän aikaakin.

Junior Team maalissa


Tokaluokkalainenkin sai olympiarannekkeensa valmiiksi. Malli on itse/yhdessä suunniteltu ja inspiraation lähteenä on käytetty olympiarenkaita.Pitääkös muuten virallisesti ilmoittautua jonnekin muuallekin, vai käykö tämä ilmoitus?

Kuva

Tässä se nyt on. Langat on vielä päättelemättä ja huivi pitää pingottaa, mutta valmis se on :). Vielä en ole päättänyt pidänkö itse vai annanko jollekin lahjaksi...

Aikataulussa

Työ etenee edelleen aikataulussa. Tämän päivän kisasessiota varten on jäljellä enää kauluksen viimeistely ja palasten yhteen ompelu. Kun huominen varataan pingotukseen niin sunnuntaina pitäisi olla valmista. Kuvia ei nyt ole, kun kamera lensi Kiinaan. Valmiista työstä sitten kuva.