The Knitting Olympics - Team Finland

Neuleolympialaiset - Suomen joukkue 10.-26.2.2006 Paralympiakisat 10.-19.3.2006keskiviikkona, helmikuuta 08, 2006

Voi ja oi!
Kisatekeleeni on merkitty väärin, voi tätä väärinymmärrysten temmellyskenttää. Miten osaankin itseäni ilmaista niin, että väärin menee niin helposti.
Ihan aion vain tehdä tavalliset sukat miehelle. Siinä mulle tässä vaiheessa tarpeeksi kisaamista.

Kil, kil, kil.... kohta saa jo.

75

Meitä on 75 (jos laskin oikein). Lähes yhtä paljon kuin muitakin kisailijoita Suomesta :).
Suomella on Torinossa edustus 11 lajissa. Joukkueen kokonaisvahvuus on 93 urheilijaa, joista 31 on naisia ja 62 miehiä. (mtv3)

Olympialaisten ilmoittautuminen on siis jo päättynyt. Suomen joukkue ottaa 9.2. asti vastaan sellaisia, jotka eivät ole vielä maajoukkueeseen ilmoittautuneet. Ilmoittautumisen pitää olla hoidettu kuitenkin kansainvälisesti valmiiksi ajallaan.

February 07, 2006
Olympic Notes:

The deadline for new entries is tonight at midnight... if you are not on the list yet, keep holding one. There will be a change to make corrections to the list tomorrow.


Olemme saaneet julkisuutta. :)

Rinta kaarella ylpeänä kohti kisaa.

Omena

Omena esittäytyy ja kiittää osallistumisen onnistumisesta ;)
Tänään tuli eka mallitilkku valmiiksi... ja heti kerralla sopiva, nyt vaan odotellaan että se ISO soihtu syttyy perjantaina.
Olympiatyönä omasta päästä 6-7 vuotiaan tytön villatakki, valkoista ja aniliinia 7 veljestä langoista, kuvia on sitten tuolla Sinisessä Omenassa.

Omena


Linkin osoite korjattu by tikru

Kärsivällisyyttä

Vaikka kiire on kisaamaan ja hätä kohta suorastaan kädessä niin hengittäkää syvään ja meditoikaa itsenne rauhalliseksi. Eli.. työt haittaa hetkittäin neulomista ja menee jopa olympialaisten yli. Päivitän tässä illan mittaan viimeisiä ilmoittautumisia ja selvittelen noita kirjautumisjuttuja ja bloggertunnuksia.

Bloggeriin pääsee kirjautumaan noista kuvakkeista tuolla yläkulmassa vasemmalla tai sivupalkista oikealta. Ja jos on tunnukset tähän blogiin niin sitten ei kun uutta postia.

Vielä hetki aikaa avajaisiin...

PS. Lue tuolta sivusta ne ilmoittautumisohjeet, sekä viimeistelyharjoitukset, jotta tiedät osaatko itse selvittää miksi jokin asia ei tapahdu tai toimi..

Harjoitukset loppusuoralla...Noniin. Nyt on harjoittelut harjoiteltu, eli mallitilkku valmis. Piikkarit rivissä, eli bambupuikkoja kolmea kokoa tuli testattua, ennenkuin olin tyytyväinen tiheyteen. Omituisen kirjavalta näyttää lanka kuvassa, mutta tuskin on pahan näköinen sitten oikeasti pintana. Tsemppiä kaikille kisailijoille, jokaisella on itsensä voitettavana!

Valmistelut loppusuoralla

Mallitilkku on nyt tehty niin moneen kertaan, että pitäisi vihdoin olla hyvä. Ohjeessa oli 4,5 mm puikot, mutta niitä ei löytynyt valmiina, joten kokeilin sekä 4 että 5 mm ensin. Kumpikaan ei oikein täsmännyt, joten kävin ostamassa välimuodot. Niilläkin tuli kuitenkin liian iso eli jouduin vaihtamaan takaisin nelosiin. Siinä on tosin se hyvä puoli, että nelosen puikot löytyy myös pyöröinä ja kun inhoan saumojen ompelua, voisin harkita tekeväni neuletakin niillä. Mallitilkusta koitin ottaa kuvaa, mutta siitä ei oikein tullut mitään, kun oli kaksi liian innokasta kissaa avustamassa. Blogista löytyy kuva langoista ja mallista myös.

Viimeistelyharjoituksena tehty Yo-Yo paita pitäisi vielä ommella yhdeksi kappaleeksi niin sitten voisi hyvillä mielin aloittaa kisasuorituksen. Sohvalla istumistakin olen päässyt aika hyvin treenaamaan, joskin oikeatakin urheilua tulee harrastettua vielä muutamaan kertaan ennen h-hetkeä. Tulipa juuri nyt mieleen, että taitaa yhdet treenit mennä jopa perjantain avajaisten kanssa päällekkäin, auts.