The Knitting Olympics - Team Finland

Neuleolympialaiset - Suomen joukkue 10.-26.2.2006 Paralympiakisat 10.-19.3.2006sunnuntaina, helmikuuta 19, 2006

Wou, olympiakultaa!

Se on valmis. Siksi jo tässä vaiheessa, että en tiedä tulevan viikon aikatauluista yhtään enkä siis välttämättä kerkeä paljon puikkoja nitkutella. Huomenna selviää tarkemmin, millaista ohjelmaa työpaikalla ensi viikolle on.

Olen kyllä yllättynyt siitä, miten nopeasti tuollaisen paidankin saa aikaan, kun vaan omistautuu asialleen. Olen aiemmin neulonut laskujeni mukaan viisi aikuisten paitaa ja aina on mennyt aikaa kuukausitolkulla. Olihan mulla nyt paksumpi lanka ja paksummat puikot, mutta kuitenkin tämä oli aikamoinen yllätys. Iloinen sellainen kuitenkin tietysti :)

Tässä vielä evidenssi:

Väliaikoja

Flower Basket Shawl on edennyt loppusuoralle, kunto on viikonloppuna ollut kohdallaan viime viikon niskaongelmista selvittyäni. Kokoa on jo kertynyt reilummin kuin alkuperäisessä ohjeessa ja kolmas kerä lankaa on korkattu. Taidan pohtia yön yli neuloisinko vielä mallikerran tai pari vai joko siirryn reunukseen. Pari päivää taitaa mennä niin, etten juuri ehdi olympiatyöhön keskittyä joten maali häämöttänee loppuviikolla.

Pop!

Ensimmäinen valmistunut työ meiltä.
Juniorinjoukkueen seniori sai kirittyä huivinsa valmiiksi, kuvia ja lisätietoja täällä
blogissa.

edit. laitoin tuon linkin vähän nätimmin.

Maalilinja ylitetty täälläkinLapsen islantilainen kaarrokeneule valmistui juuri :) !

Valmista tuli

Clapotis valmistui tänään hiukan suomen aamuisen Curling pelin jälkeen!
Aika hieno fiilis tulla maaliin Olympialaisissa!
Varsinkin kun oma joukkueeni "Neulon-kun-imetän" meinasi saada hiukan takapakkia toisen osallistujan sairastuttua äkillisesti korvatulehdukseen.
Onneksi ilmeisesti lämmin rintamaito ja lääkekuurin aloitus tepsi aika pian ja pääsimme vain yhden päivän viivytyksen jälkeen kilpailuun mukaan.

Olo on kyllä oikeasti kun voittajalla.
Ja täytyy tunnustaa että taisin jäädä koukkuun Clapotikseen sekä yleensä neulomiseen englanniksi! \o/ Posted by Picasa

Loppusuoralla

Klaralund etenee hyvin. Näyttää siltä että neule valmistuu ennenkuin kisat päättyvät. Hyvää neulontaaikaa on taas luvassa illalla kun täytyy seurata jääkiekkoottelua. Kuva löytyy blogissani (http://villaaylle.blogspot.com).


edit:linkki korjattu
tikru

KK!Eli Kultaa Kuopioon!
Takki on valmis. Nopeamminkin olisi valmistunut, mutta samanaikaisesti tulossa on kaksi muutakin työtä. Onkohan mitään puolijoukkuetelttaa pienempää työtä, jossa menisi aikaa enemmän kuin viikko... Jos siis melkein joka päivä neuloo jonkun verran...
Mitalikahvit tiedossa blogissa.
Lankaa meni 263g, puikkoina bambuiset 3.5, 4 ja 4.5 pyöröt ebaystä sekä 4.5 bambuiset sukkapuikot. Lankana Johanneksen pellava.
Kiitos ja kumarrus :)

Monon mitalla voittoon

Valmista tuli. Sitkeys ja sisu punnittiin taitojen ja tekniikan lisäksi.
Lisää pohdintaa ja kuvatuksia omassa blogissa.


Täten ilmoitan liittäväni templateen oman nimeni kohdalle tuon keltaisen palluran, joka kuvastaa sitä, että valmista tuli ja mitalia odotellaan palkintojen jaossa.

Maali häämöttää

Lankojen päättelyä ja kuivumista vaille valmista.